hun   |  eng
Cégünkről
Termékcsoportok
Alkalmazások
Megoldások
Támogatás

PRIMON

PRIMON Nyomatmenedzsment rendszer egy nyomtatásfigyelő és nyomtatásvezérlő rendszer.

A felhasználók számára kötetlenebb környezetet biztosít a nyomtatások elérésére, a nyomtatási feladatok összegyűjtésére.

Az alkalmazók nem kötelezően kijelölt eszközökre küldik a nyomtatási feladataikat, hanem egy úgynevezett proximity nyomtatón keresztül egyszerre nyomtathatnak a környezetükben található konfigurált eszközök mindegyikére. Mindezt tehetik úgy, hogy utána maguk választhatják meg, melyik készüléken kérik ki a nyomataikat.

A feladatok és tulajdonosaik összerendeléséhez, az azonosításhoz a felhasználók informatikai azonosítóit, illetve megszemélyesítő eszközeit használja a rendszer (megszemélyesítő eszköznek általában a céges beléptető kártyát).

A valóságban ez úgy működik, hogy a számítógép előtt ülő felhasználó a nyomtatásait egy eszközre küldi, de azok ebben a pillanatban még nem kerülnek kinyomtatásra, csak titkosítottan el lesznek tárolva a nyomatmenedzsment rendszerben. A feladatok akár össze is gyűjthetők, rendezhetők, törölhetők és menedzselhetők az összes felhasználó számára biztosított saját - akár még a számítógépükről elérhető - webes felületről is.

Ezek után az alkalmazó kiválasztja a számára éppen elérhető, megfelelő eszközt, ahol egyszerű azonosítási procedúra után hozzáfér a nyomtatásaihoz. Azonosítás után az MFP eszközökön tud másolást is kezdeményezni, így a nyomtatásvezérlés nemcsak a nyomatok biztonságát és elérhetőségét szavatolja, de illetéktelen használattól védi is a megrendelő eszközeit.

Az azonosító eszközök (pl. kártyaolvasók) kompatibilitása a saját fejlesztésnek és gyártásnak köszönhetően az összes piaci szegmensen előforduló típusra kiterjed.

 

További információ: www.printmonitoring.com

 


Elérhetőség:

1131 Budapest, Dolmány utca 26.

Tel: (1) 303 9009 / 130-as mellék

        (1) 252 7524

Fax: (1) 210 1482

 
Cégünkről   Termékcsoportok   Alkalmazások   Megoldások   Támogatás Copyright © 2001. IDENTIK Azonosítástechnikai Kft. www.ysolutions.hu